Килиан Мбапе породи привидно безкрайни спекулации, когато изтече договора му с

...
Килиан Мбапе породи привидно безкрайни спекулации, когато изтече договора му с
Коментари Харесай

Мбапе: Беше по-лесно да отида в Реал Мадрид

Килиан Мбапе породи видимо безкрайни спекулации, когато изтече контракта му с Пари Сен Жермен през 2021-22 година, като мнозина смятаха, че е единствено въпрос на време прекосяването към Реал Мадрид да бъде доказано. Мбапе обаче трябваше да избегне интереса от страна на тима от " Сантяго Бернабеу ", а за сметка на това подписа нов контракт с френкия първенец, като 23-годишният футболист беше уверен, че е взел вярното решение на този стадий от кариерата си.

" Винаги приказвам за упоритостта си, какво желая да направя и в този момент е време. Трябва да мислиш друго. Разбира се, беше по-лесно да отида в Мадрид. Но имам тази упоритост. Аз съм французин и съм дете на Париж и да печеля в Париж е нещо в действителност особено. Записва името ви в историята на вашата страна за цялостен живот. Можеш да останеш тук, с цел да имаш триумф. За нас това е огромно обръщение, тъй като когато разгласих, че оставам, доста неща се трансформираха в манталитета на хората. Хората стартират да споделят: " Да, няма потребност да излизаме. Не е нужно да напущаме страната ", показа Мбапе пред Sport Illustrated.

Слуховете не престават да допускат, че Мбапе ще се запъти към Мадрид на някакъв стадий, като се задават още въпроси за това по какъв начин се е открил на " Парк де Пренс " през актуалната акция. Той обаче е привързан с условия до 2025 година и няма да е на ниска цена, в случай че се проведат полемики за трансфер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР